Se incarca datele
 

Broker Asigurari Ademir

: va ofera servicii complete de asigurare si reasigurare la cel mai mic pret.

Broker Asigurari Ademir

Broker Asigurari Ademir va ofera servicii complete de asigurare si reasigurare : asigurari auto RCA, CASCO, asigurare locuinta, asigurare calatorii, asigurari raspundere civilala la cel mai mic pret.
Garantarea despagubirii daunelor in 10 zile.

Asigurarile RCA

Asigurarea RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau decesul ori vatamarile corporale suferite in acel accident.

Alegand serviciile noastre veti compara gratuit cotatiile de pret pentru asigurarea RCA. Va asteptam la sediul nostru sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna alegere, indiferent daca sunteti in cautarea celui mai ieftin RCA sau a unui anumit asigurator.
Asigurarea CASCO
Ca si in cazul asigurarii auto obligatorii, in contractul de asigurare Casco trebuie aleasa perioada de valabilitate a asigurarii. In plus, puteti alege riscurile asigurate, limita geografica de acoperire a politei si modalitatea de plata (integral sau in rate).
Asigurari de Sanatate
Incheierea unei asigurari de sanatate iti poate aduce beneficiile unor servicii medicale premium si te poate scuti de toate inconvenientele sistemului national de sanatate.
Stim ca sanatatea ta este pretioasa, iar pentru o suma modica poti beneficia de acces la clinici private si tratamente in strainatate.
Prin aceste asigurari de sanatate private ai acces la servicii medicale la standarde internationale si conditii de spitalizare deosebite.
Asigurari locuinte
Catastrofele si calamitatile naturale sunt imprevizibile si de aceea cel mai bine pentru noi este sa ne protejam bunurile si locuinta prin asigurarea acestora.

Cine poate beneficia de asigurare?

Fiecare persoana fizica ce are in proprietate o casa sau un apartament poate beneficia de asigurarea locuintei

Ce poti asigura ?

Poti asigura practic orice cladire cu destinatia de locuinta si constructiile anexe si in plus, iti poti asigura bunurile din locuinta, fie ca sunt de valoare, fie ca au doar valoare sentimentala.